CONCURSURI DE INTERPRETARE COLINDE

Concurs de interpretare colinde după modelul oferit de Ansamblul Icoane

Completând formularul de mai jos puteți participa la concursul de interpretare colinde, pe baza modelului oferit de Ansamblul de Muzică Tradițională Românească Icoane. Activitatea se desfășoară on-line.

Grupurile de colindători, formate din 3-7 persoane, se pot înscrie în perioada 1-30 octombrie 2022.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Concurs de interpretare colinde inedite, rezultat al unor culegeri proprii

Completând formularul de mai jos puteți participa la concursul de interpretare a unei colinde tradiționale din județele Arad, Bihor, Brașov, Mureș, Timiș culeasă și propusă de către participanți. 

Activitatea se desfășoară on-line. Grupurile de colindători, formate din 3-7 persoane, se pot înscrie în perioada 1-30 octombrie 2022.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Invitație

Avem bucuria de a vă invita să participați, alături de Fundația Culturală Terrarmonia, la o acțiune inedită de revitalizare a colindei tradiționale,  prin promovarea, în cadrul instituției dvs, a două concursuri de interpretare:

  • Concurs de interpretare colinde pe baza unui model oferit de Ansamblul de Muzică Tradițională Românească Icoane (hartă)
  • Concurs de interpretare a unei colinde tradiționale (din județele Arad, Bihor, Brașov, Mureș, Timiș) culeasă și propusă de către participanți.

O scurtă prezentare a motivației de a realiza și promova aceste acțiuni este oferită de dl. Ioan Bocșa, coordonatorul proiectului, în mesajul video de mai jos:

Activitățile se desfășoară on-line, în perioada 01 -30 octombrie 2022 și sunt deschise grupurilor de participanți formate din 3-7 persoane (concursurile fiind structurate pe două categorii de vârstă: până la 16 ani, respectiv peste 16 ani). Cele mai valoroase interpretări înregistrate în cele două concursuri vor fi premiate de juriu cu produse culturale realizate de Fundația Terrarmonia și vor fi postate pe platforma proiectului, alături de videoclipurile Ansamblului Icoane.

Inițiativa face parte din proiectul „Rădăcini perene- colinda tradițională în Transilvania”, realizat de Terrarmonia cu sprijinul AFCN.

Informații detaliate privind concursurile și modalitatea de înscriere se regăsesc aici.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de frumusețea colindei tradiționale românești,

Fundația Culturală Terrramonia

prof. univ. dr. Ioan Bocșa

Președinte